Domov > Gimnazija online

Gimnazija online

Ste opustili šolanje, vendar ugotavljate, da brez izobrazbe ni prihodnosti? Vam druge aktivnosti preprečujejo, da bi obiskovali klasični pouk? Želite pri učenju slediti lastnemu tempu? Rešitev je na dlani: vključite se v gimnazijo online.

Učili se boste v virtualnem učnem okolju, uporabljali najrazličnejša orodja, od forumov, klepetalnic, wikijev, družbenih omrežij do drugih spletnih orodij. Tako boste ves čas povezani z učiteljem in sošolci. Naloge in druge šolske obveznosti (obvezne naloge, seminarske naloge, poročila, debatni povzetek, vmesni test …) boste opravljali sproti, samostojno in v timu. Določena gradiva so na voljo tudi v elektronski obliki, zato so vedno dostopna in so vključena v ceno šolnine.

Pri online šolanju ne boste nikoli sami

Ključnega pomena pri online šolanju je sodobna informacijska tehnologija in online mentorstvo 7 dni v tednu v kombinaciji s celostno pedagoško podporo. Pri online šolanju boste tudi vi uporabljali najsodobnejšo virtualno učno okolje Blackboard Learn, ki ga koristi preko 3000 institucij po vsem svetu.

Blackboardu udeleženci dostopate do vseh informacij, ki jih pri online šolanju potrebujete, na enem mestu.

Online šolanje je pravi način za vas, če ...

Print